Pluggtider

De kommande två veckorna kommer vara sååå tråkiga...
Visst, är ledig från skolan, men absolut inte ledig från pluggandet=/
Har tenta i Biokemi på Skärtorsdagen och känner mig lite småstressad.
Litteraturen är en x antal kilo tung hemsk biokemibok, som dessutom är på engelska. Tycker jag om engelsk litteratur?? Verkligen INTE=/ Det tar dubbelt så lång tid att plugga på grund av det:(
Inte lika lätt heller när man inte ens tycker om ämnet=/
Men men, bara att kämpa på. Det enda jag gör hela dagarna är att läsa ur den där hemska boken. Denna tentan SKA jag bara klara!!
Har Thomas som stöttar mig till tusen!! Han är kocken i huset nu, rätt lyxigt faktiskt=) Och det är rätt bra att ha någon som pushar på en när man inte har orken att plugga!!

Nu ska jag snart hoppa i säng för ska upp tidigt och plugga!!
Får äta frukost med Thomas imorgon också, vilket inte är så vanligt en vardag, men imorgon ska han iväg och snacka med sitt nya jobb=)


Puss Krams o Godnatt/m.


~ Svävar på moln ~



Tack alla som kommenterar!! Ni fyller mitt hjärta=)




Idag har varit en helt fantastisk dag=)
Visst, hade skola mellan 9.00-12.00, men var sista lektionen innan tentan. Nu är det två veckors intensivplugg som gäller innan tentan på Skärtorsdagen -som jag hoppas går vägen!!!

Efter skolan åkte jag hem till min ICKE, lägg märke till ICKE, arbetslöse man=)
När jag satt på föreläsningen så dimper det ner ett sms i mobilen där det står att älsklingen fått jobb... vet ni hur glad jag blev eller??? megamegasuperglad!! Kunde inte sluta le=)
Så blev en extra stor kram när jag kom hem efter skolan;)




Efter lite mat åker vi iväg till Torslanda. Jag skulle nämligen få uppleva min julklapp jag fick av Thomas, Floating!!
Det var en upplevelse! Ni som inte vet vad det är så är det en vattentank, fylld med 30% saltvatten ca 30cm, kolsvart, knäpptyst. Och där ska man ligga och flyta runt i 45 min.
Till en början var det rätt läskigt. Man såg knappt någonting, bara ett svagt ljus som kom från springorna. Och där låg jag. Såg nog mest ut som en död fisk flytandes på vattenytan, kände mig som det om inte annat...
men efter ett tag kunde jag slappna av. Lyckades till och med somna!! I vattnet!! Galet=P
Man liksom bara försvann. Tänkte på typ ingenting. Man bara låg där och kopplade av. Vattnet hade samma temp. som luften så kändes som att man svävade. Riktigt häftigt. Såå härligt.
Efter mina 45 minuter så knackar en personal på tanken och säger att jag får gå och duscha. Man kände sig rätt groggy när man ställde sig upp=P
Lyckades rinna ner en liten saltdroppe från pannan in i ögat, och snacka om att det sved!! shiii=/

Efter en härlig dusch svävade jag som moln ut till receptionen där Thomas väntade.
 
Det var en riktigt Härlig Känsla!!  - vilken jag verkligen tycker du ska testa!! Man känner sig som en helt ny människa=)

 



När vi kom hem åkte Thomas direkt iväg till Bifrost där det skulle vara tvspelskväll i kyrkan, på storbild, bilspel. Absolut inget för mig... Så hade andra planer=)
Mötte upp Ena vid spårvagnen, sen gick vi och köpte ingredienser till en god sallad!

Kvällen spenderades sedan med mycket prat, Let´s dance i bakgrunden och så sallad och självklart lite choklad att gotta oss med=) En hellyckad kväll!!



Nu ska jag nog hoppa i säng, och ligga och vänta på att Thomas ska komma hem. Har så sjukt svårt att somna om han är iväg någonstans. Är rätt orolig av mig. Har alltid varit. Kommer nog alltid vara. Men men, sånt man får leva med=)


PussKrams/m.


Fråga till er!!

Vilka är det som läser min blogg egentligen?? Får så sällan kommentarer...
Klart, ni behöver ju inte kommentera om ni inte vill, men alltid kul att få lite feedback=)


Puss o Krams/m.


Våffeljärn och påskpynt=)

Idag efter skolan mötte jag upp Thomas vid backaplan.
Först gick vi till hemtex och köpte massa fint påskpynt!! Fjädrar, en stor tupp och två små och massa små påskägg att hänga i riset vi plockade igår!!

Sen letade vi våffeljärn...efter många om och men så blev det tillslut ett enkelt (var billigast) våffeljärn från onoff.
Så hoppas på smarriga våfflor imorgon=)

Har haft sån huvudvärk nu i eftermiddag så blir nog en lugn kväll. Gymmet får nog tyvärr vänta, om jag inte blir piggare iofs=)

Här kommer lite bilder från vårt påskiga kök=) Vet att det är lite väääl tidigt, men det är ju så fint, och påsken är ju inte så länge så lika bra att börja tidigt om man ska hinna njuta lite av det fina=)

     
De söta små!!                         och så den randiga=)      Ett av dom fina påskäggen!

... och så här fint ser det ut! Bytte till en grön duk vi köpte för ett tag sedan också, riktigt påskigt=)



Nu ska jag nog lägga mig o vila lite!! kaanske med lite biokemi i handen. om jag orkar=)


Puss Krams/m.


Redan måndag

... oj vad tiden går fort. Hinns liksom inte med att blogga varje dag när man har så mycket att göra som jag har=)

I fredags hade vi lab på eftermiddagen. Hann hem och fick i mig en macka innan Thomas och jag åkte till bifrost för att förbereda för kören som började 18.30.
Kören gick riktigt bra. Lärde dom en sån fin låt som vi sedan sjöng på söndagen=)
Efter kören är det alltid "after eight" för ungdomarna. Typ häng=) med fika, spel, andakt, mm... mm...
Denna fredagen höll jag och Thomas i andakten. Det gick bra! vi sjöng några sånger och så läste jag en text och pratade lite runt den. Sen var det bara att åka hem och sova!



På lördagen hade vi inget speciellt inplanerat så blev en sovmorgon följt av en härlig frukost!
Tog en promenad till backaplan och letade våffeljärn (utan resultat) och storhandlade på coop till veckan (vi lyckades köpa en aprikoskräm som gick ut i nov. 08 som vi sen fick åka tillbaka och lämna tillbaka).
Några vänner till Thomas familj visade sig ha två biljetter till Bosse Parneviks avslutningsshow (Parneviks gubbröra) men dom kunde inte åka för dom var sjuka. Dom undrade om vi ville gå istället. Visst tänkte vi, utan att ha så väldans mycket vetskap om vad det var vi tackat ja till...
Men det va riktigt kul=) Han är ju ståuppkomiker och imitatör. Vi skattade en hel del faktiskt=)
En rolig grej han körde med var att man skulle klappa händerna när han sa ens åldersgrupp. Det komiska var att det typ bara var jag och thomas som klappade när han nämnde åldersgruppen 0-30. och när han nämnde 55-70 klappade i stort sett alla=P Men vi hade kul ändå=)

På kvällen hade jag tänkt gå på 80-talsfest hos en klasskompis men va så trött så blev kvar hemma...
Blev istället naturgodis, liiite choklad och "Star Wars" som jag halvsov framför. Höll på rätt länge så kom inte isäng förrän vid halv ett. (Jag tyckte det va sent iaf=P





Fick ingen direkt sovmorgon på söndagen. Klockan ringde 07.00. Vi var i bifrost kl halv 10, rep med kören vid 10 och sen gudstjänst kl.11. Kören (One Way Gospel) sjöng 5 låtar och det va väldigt uppskattat. Kören blir bara bättre och bättre, säkrare och säkrare. och det är SÅ KUUUL!!! =) "Jesus is right here now" (som dom lärde sig i fredags) gick såå bra. Var nog min favorit för dagens uppspel=) Här kan ni lyssna på den: http://www.myspace.com/annaweisterandersson Det är vår lärare från Glimåkra som har skrivit den och som sjunger den här. Den är så fiiin!!! och blir extra fin när anna sjunger den=)
Efter kyrkan åkte vi snabbt hem, slängde i oss lite mat, sen kom thomas morfar och hämtade upp oss och så åkte vi hem till thomas föräldrar. Två av thomas bröder fyller år i mars så va lite kalas för dom. Va roligt att träffa alla och så åt vi en god sallad och en helsmarrig tårta med jordgubb och noblesse;)
Vi kom sen hem till göteborg vid 18.20. Men vi kom inte hela vägen hem för vi hoppa på bästa spårvagn in till vasaplatsen, och Betlehemskyrkan. Walt Whitman som är en helgrym gospelartist från Chicago, USA som vi träffade när vi var där, var i Sverige över helgen för att ha Workshops i Betlehemskyrkan. Allt avslutades på söndagskvällen med en stor helgrym gospelkonsert. Alla som varit med på workshopen under helgen var med och sjöng. Snacka om drag=) Fick en liten flachback från USA=)

Bilder från konserten i Betlehemskyrkan:




Ett klipp från när vi var över till Chicago och hade workshop med Whitman kommer här:
http://www.youtube.com/watch?v=VuJMZJTebu8
Vi sjunger med hans kör Soul Children och med en annan svensk gospelkör som var över samtidigt som vi=)



Idag måndag har varit en helbra dag!! Superfint väder med blå himmel och strålande sol!!
Och vet ni vad?? Jag har PLUGGAT nästan hela dan!!! *STOLT* =)
Lyckades ta mig igenom ett kapitel i den hemska biokemiboken som dessutom är på engelska=/ Går lättare när det är fint väder och humöret är på topp=)

Blev en promenad i Keillers park efter maten. Dom hade tydligen precis gallrat ur lite i parken så hittade björkris som ska pyntas fint till påsk=)

Nu ska jag hoppa i säng (ja, så här tidigt!) för är trött och ska till skolan imorgon.


Sov så Gott!!

PussKrams/m. 

Läs inte...

...om du inte är en av de där flitiga läsarna som kanske kommer ihåg att jag haft två tentor efter varandra för inte alls så länge sedan. Tänkte att ni kanske ville veta hur det gick...

Första tentan. Som var en omtenta från fysiologin som jag veeerkligen ville klara då den var på 15 högskolepoäng klarade jag tyvärr inte=( .. men va inte ensam... Va rätt många som gjorde omtentan och det var 1 tredjedel som klarade den. Betydligt svårare än första tentan... hur kan lärarna vara så taskiga att dom gör den svårare??

aja, behöver inte tänka på den tentan förrän i höst. men blev bara såå ledsen. Har aldrig i hela mitt liv fått underkänt och så nu, på högskolan kommer dom ett efter ett... får ju depressionsproblem av detta ju=/

Två dagar efter omtentan hade vi en tenta i basal nutrition om mineraler och vitaminer. Eftersom jag verkligen verkligen ville klara fysiologin så la jag ner all tid på den så hade två dagar på mig att plugga till denna tentan.
Det såg inte allt för ljust ut för mig när jag gick från tentasalen. Men vet ni vad??? JAG KLARADE DEN=)
Grät i vilket fall som helst.. men denna gången av lycka=) Det känns som att den riktiga madde har kommit tillbaka nu, hoppas verkligen på det iaf. Man blir extra taggad om man vet att man klarar en tenta som man bara pluggat två dar till... lite krut är det i mig iaf;)

Har precis ätit en tallrik med pasta och tomatsås, och nu blir det till att plugga lite biokemi innan funken ikväll. Ska börja med en ny koreografi ikväll. jippie=)

Måste bara säga att jag gick hem från skolan idag i det fina soliga megahärliga vårvädret. Vilket jag också gjorde igår=) *stolt*


Puss o Krams/m.


Återträff och konsert!

Var ett tag sen jag skrev nu men tänkte att jag börjar med den händelserika helgen=)

I fredags kom thomas och hämtade upp mig vid skolan, sen åkte vi ner till gislaved. Blev en hemmagjord megagod sallad från bigpack under bilfärden. mumma=)

Enda stoppet blev i Tranemo (där thomas förövrigt bott i 13 av sina 22 år) blev inhandling av lite godis^^

Vi kom fram till kyrkan halv 3 och vi skulle vara där kl 3 så var rätt tomt, vi blev visst dom första.

Sedan ramlade dom in en efter flera.

Ni som inte är med på vad det är för folk som kommer inramlandes så är det från våran gamla klass när vi gick på glimåkra fhsk nere i skåne för nu två år sen. Tiden går fort=/

Var såå kul att träffa alla igen!! Är så kul för var ett helt år sen vi träffades alla, men det kändes verkligen som igår när vi sågs nu. Känns precis som på glimåkra, allt känns som vanligt liksom=) Va riktigt skoj, vi är ett riktigt härligt gäng=)

När nästan alla var på plats började vi repa till konserten. Innan sången hade vi så klart uppsjungning. har saknat dom rätt mkt. En sån där härlig införkonsertenfeeling när alla står i en ring och kör en ordentlig uppsjungning=) Och inte nog med det.. Va en riktigt härlig låtlista som var ihopfixad också. Bara massa favoriter=)

Framåt kvällen, efter några timmars rep, så beställde vi pizzor och sallader. Efter att maten lagts sig var det upp på scen och repa igen. Det som inte känns som igår är sångerna=/ Vi har allt blivit lite krassliga på dessa år. Eftersom man inte sjunger sångerna varje dag så är det både texter rörelser och stämmor som vi va tvungna att frächa upp. Men med dessa timmars rep så känns det gjorde under glimåkra=)

I säng kom vi rätt sent. Och kan man somna direkt?! Nix... En av mina 5 sambos, lalle och jag låg och pratade ett bra tag om allt och inget... Va ju så länge sen man sågs. Inge kul att va särbo nu ju=/ Saknar villaatmosfären...

Inte nog med att vi somnade sent. Klockan halv 6 vaknar jag av att jag ligger på golvet. Självklart har luften gått ur madrassen. Blev till att sätta mig och börja blåsa upp den igen. Lalle vaknar yrvaken och frågar med sin skånska (som man inte förstår så mycket av på natten=) aaaaehööcr du ääänntäää yyyyhööcr översatt betyder det "är du inte yr"?
Och jo det blev jag=/ huvvet snurra så blev till att sluta och hoppas att lite luft kom in iaf. Men låg ff på golvet. Va riktigt arg så tog min sovsäck och kudde och la mig i den sjukt obekväma soffan som fanns i rummet. Där somnade jag iaf! 

Nästa dag åt vi frukost rätt tidigt för att sedan åka iväg till kyrkan som vi skulle ha konserten i (denna var vi bara i och repade, sov och åt). Där körde vi lite soundcheck med mickar och band. Hann äta en grymt god svampsoppa till middag mellan allt repande. smarrigt värre!

Nån timme innan vi stack iväg till konserten så fick vi lite uppladdningstid. Har knappt hunnit prata med alla då vi i stort sett har repat konstant. Va skönt att få vila halsarna lite innan konserten.

Konserten skulle vara en avslutning på en stor ungdomshelg som var i Gislaved denna helgen. Så innan vi skulle ut så hade dom ett möte som vi var med på. Var Ny Generation som höll i hela helgen och Joakim Lundqvist som talade. Det var riktigt bra! Efter mötet blev det lite fika så vi hann och köra igenom en sista låt för att se så allt var ok.
22.15 (45min senare än vad som var tänkt) drog vi igång!
Det va fullt i bänkarna, rökmaskin (som man som sångare inte alls gillar=/, fullt med lampor... helt enkelt den där konsertfeelingen=)
Rösten var kanske inte den bästa redan innan konserten, men hann inte tänka så mycket på det=) Var mest att köra på och hoppas att något kom ut och det gjorde det=) Det lät riktigt bra!!!
Efter två timmar var det klart och det var nästan skönt för usch så trött man va i rösten.

Kom hem till göteborg vid halv 4tiden. Bums i säng och sova till 12 nästa dag=)

Men en underbar helg var det iaf=)
Här kommer lite bilder med Glorify från en av våra spelningar under gospelåret. Denna var i markaryd.

Med våra heta kåpor=)


Ombytta och fina...


och så två där vi inte ser så värst kloka ut=)





Nu ska jag sluta!!


Puss Krams/m.


Helgens!

Fredagen:
Efter skolan gick vi igenom det sista till kvällens övning. Stämmor, rörelser, dirigering mm... mm...
Kören som förövrigt heter "One Way Gospel" fick börja lite tidigare för vi skulle iväg sen. Det gick såå bra med övningen. Dom va så duktiga!! Satte låtarna perfekt och va med hela tiden!! Så vi var riktigt nöjda=) Fick nog en kick inför spelningen som var i söndags=)
Efter kören åkte vi med kören och med ungdomsgänget som brukar vara med på "after eight" till Borås för att köra curling!!
Det är riktigt kul! Testade på det nere i skåne, men det va ett bra tag sen nu. Eftersom vi var så många i fredags så blev det inte så mycket spel, men det va kul iaf=) Hänga med alla goingar=) På hemvägen blev det visst Max och Mc'donalds, tog en riktigt god kycklingburgare på max=)
Sen åkte vi hem till ungdomspastorn och pratade och umgicks, och blev kvar där till 3 nångång... illa illa=/ men det va kul kul=)

Lördagen:
Hade tänkt att sova riktigt länge, men jag fick en knäpp och gick upp vid halv 9 och bakade bröd, sån är jag=P
Lät Thomas sova några timmar till sen åt vi en riktigt smarrig lördagsfrukost med massa gott!!
Sen åkte vi iväg till Thomas bror och fru. Va kul att komma dit, för jag hade aldrig varit där innan. Dom bor såå fint, i ett jättemysigt kollektiv=) Thomas syster och hennes dotter kom också på besök. Det va kul att få träffa dom för dom har varit iväg i thailand i några veckor så va ett tag sen man sågs. Lilltösen har växt såå mycket och gick omkring och pratade på sitt egna lilla språk=)
Det bjöds på pasta med en god vegetarisk sås till och ett jättegott morotsbröd som jag ska försöka få receptet på=)
När vi kom hem hann vi med en promenad in till nordstan och tillbaka... behövdes efter all god mat=)

Söndagen: 
Hade tänkt gå till kyrkan, men blev tyvärr ändrade planer. Först och främst så försov vi oss, och så kände vi att vi va tvungna att förbereda oss inför spelningen på kvällen. Vet, dåliga ursäkter... =/
Blev en härlig "söndagsmiddag": Blodpuddning, lingonsylt och sallad=P men lika gott som alltid=)
Sen åkte vi iväg till Sankt Pauli som ligger vid redbergsplatsen.
Vi blev väldigt överraskade och glada över att kören sedan kom i tid till uppsjungningen!
Spelningen började kl 18. Vi sjöng två sånger själva och två tillsammans med deras kör "Voices".
Det va såå kul!! Första riktiga uppspelningen med kören. För att vara första gången kunde det inte ha gått bättre!
Dom som var där kunde inte förstå att det var första uppspelet för dom tyckte det lät så bra=)
Åh, vi fick så mycket beröm=) Det gav Thomas och mig en ordentlig kick!! Och kändes som att kören också fick det för dom var så nöjda!! Ska berätta alla komplimanger på nästa övning så dom får en extra kick. Nästa uppspel är nästa söndag (22/3) i Bifrostkyrkan och kommer förhoppningsvis gå lika bra som på denna spelning=)

Psst... Kommer lägga upp ett spelschema i ett separat inlägg så ni vet var vi ska hålla hus, om ni vill komma och lyssna=)

Gårdagen:
...blev en städa|tvätta|pluggadag. Att städa lägenheten tar en hel förmiddag och så tvätta på det = fullt upp hela dan! Hann med att laga till en smarrig potatis- och purjolöksoppa till middag=) Receptet får du om du klickar på länken!

Idag:
...har det varit skola 9-12. Sen till Saluhallen och äta soppa med Ena. Och efter det tillbaka till skolan och plugga.
Nu ikväll har jag varit inne på Sats och kört lite konditionsträning i en timme. Thomas har varit iväg och spelat fotboll. Han lyckades tydligen stuka foten ordentligt så den är alldeles svullen och blå, så ska nog gå och ta hand om honom nu, och tycka synd om honom vilket jag också gör.


PussKrams/m.


Den som väntar på nått gott...

Måste hoppa i säng illa kvickt för ska upp till skolan imorron och är döötrött...
Så blir till att skriva om helgens händelser i morgon istället=)

bland annat - curling, konsert, mys med släkten, soppkok...


Så, hörs imorgon!!

PussKrams/m;)

maddes klagan

Idag är min STORA klagardag!!
Har bara gått runt och stört mig fruktansvärt mycket på i stort sett ALLT!!
Iofs, under vårt besök hos thomas storebror och fru så hanns det inte med att klaga, för vi hade det så mysigt och fanns inte nått att klaga på=)

Men i alla fall...
För det första så avskyr jag att gå upp ur sängen på morgonen. Vilka gör inte det?! Vi sover med öppet fönster så det är verkligen sviiinkallt i rummet på morgonen. Och självklart är det alltid jag som får stänga fönstret eftersom jag alltid vaknar innan thomas... Får väl skylla mig själv men är faktiskt inte det minsta kul. Ni som känner mig vet att jag är lika kall som den frusnaste fiskpinnen!! Aja, är kanske inte så farligt, men är inte det minsta kul, bara så ni vet... USCH!!!

För det andra...
Typ så fort man kommer ut ur lägenheten, eller iaf på den lilla sträcka man går mellan lägenheten och spårvagnen är det ALDRIG frisk luft man får andas in. Alla avgaser, byggarbetsmaskiner och alla RÖKARE!!! Jag kan verkligen inte förstå meningen med att andas in giftig rök?!! Vad får man ut av det?? Nej just det, Ingenting! Vad man gör är att man förkortar sitt liv med x antal dagar, månader, ÅÅR!! som man aldrig kommer kunna få tillbaka. Vem vill det? Vem vill dö i förtid?? Tror ingen vill det, iaf inte på grund av att man insupit rök helt frivilligt.

för det tredje...
Hur ofta kommer man inte in på en spårvagn och tänkter på hur komiskt alla människor sitter. Alla sitter på ett eget dubbelsäte. Jag brukar, bara för att, sätta mig brevid någon även om det finns lediga dubbelsäten. Och vilka blickar man kan få... Dom tittar på mig som om jag är dum i huvudet. det bara utstrålar något slags hat för att jag råkat ta deras låtsaskompis plats. Kan inte förståå!! Dom skulle göra spårvagnar med ensamsäten så kan alla folkskygga åka där!!
       Väntade inne på coop när thomas var inne och handlade idag. Vi hade varit ute och gått så kände för att sätta mig. Finns en bänk därinne. Och där satt en man, en lagom stor en. Kunde få plats tre personer till på bänken OM INTE HAN HADE BRETT UT SIG SÅ!! På ena sidan hade han fint lagt ut sina handskar och mössa och på andra sidan hade han placerat sin ryggsäck. Usch vad arg jag blev. Han verkade tro att han ägde bänken. En sak om det var en stol som han belarmrat, men en hel bänk??! Jag var bara tvungen att sätta mig på ena sidan av bänken där det fanns liiite plats, (ville faktiskt sitta, så va inte bara -för att) Tror ni han flyttade sina saker?? ICKE!!! Och klart jag blev änn mer irriterad >/ Han rörde ju inte en fena!!! Det var först när det kom en tant som ville ställa av lite av sina saker som han mot sin vilja blev så illa tvungen att flytta sina saker... Då blev jag nöjd=)

och för det sista...
Vad har Petra Mede i Melodifestivalen att göra? Hon är för det första inte det minsta rolig, snarare tråkig. Visst, är kanske inte det lättaste att ta efter Luuk och Gustafsson men allt känns så framkrystat liksom. Alla dessa dåliga Dåliga skämt! Hon är ju mer pinsam än rolig...
Är absolut inte den som annars sitter och kritiserar folk, men Petra råkar stå MITT i skottlinjen just idag.


Någonting positivt bland alla klagor...
Lili och Susie (som jag annars inte tycker är så värst bra, men iaf) slog ut BWO!!! Heelt fantastiskt!! Tycker inte om dom, och har aldrig gjort!!


Puss o Krams/Klagaren herself

|madde på hal is|

I helgen var jag hemma hos familjen. Thomas blev kvar i gbg för han hade rep och spelning i helgen.
Va rätt konstigt att åka själv, men va kanske också rätt nyttigt... bra att sakna varandra ibland=) Och det gjorde vi=/

I alla fall...
Det va jättemysigt att komma hem. Lillebror nicke o carro kom hem på lördagen så jag fick träffa dom=)
På lördagen åkte vi ner till sjön (niklas körde för han har precis tagit körkort=) för att gå över till en ö vi brukar bada vid på somrarna.
Det va såå fint väder!!
Bilder säger mer än ord så här kommer dom=)

     






        



     

  

På kvällen spelade vi monopol och såg på melodifestivalen!
Lika dåliga som förra lördagen. Var finns alla bra låtar??
Hoppas dom dyker upp nu på lördag, inget roligt annars ju...



Åter till vardagen. (Kom iofs hem i tisdags så blir en kort skolvecka denna veckan *jippie*)
Thomas och jag pratade i morse om att göra pannkakor nu ikväll. Och så blev det, men jag hittade ett riktigt smarrigt recept på spenatpannkakor=) Låter kanske inte så gott, men det var det. Åt det med tsatziki, tomater och solrosfrön. Mumma!!

Hade tänkt o köra funken ikväll, men skadan i foten gör sig påmind allt mer nu när jag känner att jag kommit igång med träningen. Blir väl till att vila tills det lugnat sig antar jag=( Blir så arg, för jag tränar inte mer än tre gånger i veckan. och denna gången har det knappt blivit nått alls. och så när jag väl ska träna, speciellt funken som jag sett fram emot sen förra torsdagen, så kan jag inte... bläbläbläää...
Thomas tycker vi ska ta en lugn promenad istället, men nu är klockan snart åtta och det är mörkt ute... och tror ni jag vågar gå ut då?! Nej!! Aja, får se om jag vågar möta min rädsla...

Ska iaf läsa på lite till biokemilabben imorgon. Brukar oftast bli att jag läser innan jag somnar, då har jag mest tid=P


Puss o Krams så länge/m.
 

RSS 2.0