...


Luciafint

Dessa två söta luciabilderna hittade jag precis, även om lucia är över var jag bara tvungen att lägga ut dom=)

 


Jul på Liseberg

Har hunnit med Jul på Liseberg två gånger i år. Först var det tillsammans med Thomas och mina föräldrar, som var där för första gången... Det var väldigt mysigt, men man förfrös om fötterna=/ Thomas lyckades vinna två chipspåsar, som när kvällen var slut, kostade oss 200kr. Andra gången var i tisdags med tjejerna och det var lika mysigt då. Vi kom dit samtidigt som dom hade en isshow vilket var rätt häftigt! Jag lyckades även vinna en låda med 720g skumtomtar eller rättare sagt 120st skumtomtar;P
 


Sista skoldagen innan jul!

Idag ska vi gå igenom när vi var ute på olika förskolor/skolor för att berätta om barns mat, men lyckades få till ett läkarbesök nu på fm vilket jag måste prioritera...

Mina trogna läsare vet att jag varit hos doktorn några gånger för att reda ut min stackars lilla onda mage som aldrig blir bra. Hade ett telefonsamtal med min läkare för någon månad sedan där han gick igenom alla prover som tagits. Proverna visade ingenting negativt, allt såg bra ut. Men fick veta att jag har en mindre rolig tarmsjukdom. Vilket jag inte det minsta blev glad över att få höra, hade mycket mycket hellre varit glutenintolerant eller något där man vet vad man ska göra för att bli bättre. Det finns knappt någon forskning kring sjukdomen vilket gör det omöjligt att behandla mer än på egen hand genom att utesluta olika livsmedel som man måste testa sig fram. Men nu i sådär en månad har jag uteslutit allt tänkbart men utan resultat... Snarare att det blivit värre, illamående och ont i magen är konstant, minns knappt hur det är att Inte ha ont i magen=/ Nej, nu ska detta få ett slut! Hoppas så farbror doktorn har något vettigt att säga, annars är det 100kr som blir bortkastade...

Hoppas nu bara jag hinner till seminariet i em där vi går igenom statistik som vi har tenta på efter jul...

Natten går tunga fjät...

Imorse kom mamma och pappa in i härlig skrud för att lussa för oss=)


och med sig hade dom pappas egenbakade lussekatter och mammas underbaraste pepparkakor!

Dom var såå fina, speciellt när pappa helt oväntat klämde i med "staffan var en stalle dräng"=)



Mina helt fantastiska föräldrar som gör allt för att höja stämningen=)

Nu har pappa fullgjort sitt uppdag som han fick på bröllopet och han gjorde det med stiiil;)


Julfint

Pepparkakshus och Julgransmys hemma hos Simonsson=)




Sjusovaren herself

Gick upp sju i morse för att säga hej då till Thomas och sen gick jag och la mig igen för att sova lite till. Vaknade sedan tre timmar senare=/ Kommer knappt ihåg när jag sov så länge senast, men det va rätt skönt, kände mig iaf utvilad=)

Sen var det bara att sätta igång... storhandla, sen tillbaka till affären igen då dom inte dragit några av rabatterna (smålänning som man är), plugga, städa och julpynta, fixa mat till kvällen, och göra iordning mig. Sen vid 19.00 kom Storebror med fästmö! och vi har haft en jättemysig kväll, hoppas det blir snart igen!

Nu är det sängen som väntar för har föreläsning imorgon på förmiddagen och sen ska vi sitta med grupparbete på eftermiddagen och sen hem och plugga till tentor och laga matportioner till älsklingen!

Sov så gott!  


(Fejk)julgransfint!

Har precis hängt upp julgranskulor i vår otroligt fina fejkjulgran?! Men har lite kvar att inhandla till granen så ni får inte se den än=) Åh, det känns så juligt nu, helt underbart fantastiskt!

Något annat fantastiskt är att vi äntligen har inhandlat glaas!! 12 identiska dricksglas till skillnad från vår härliga glasblandning som vi haft i över ett år nu. Jippie!

Idag har vi fixat en julkortslista och en julklappsinhandlingslista, så nu är det bara till att börja skriva och
shoppa alla julklappar! Vi har även satt upp vår fina hallampa som vi köpte på IKEA igår, så nu är det extra fint=)

Nu ska jag kolla över lite uppgifter till morgondagens praktikdag på Sahlgrenska.

Ha en mysig kväll!

Lördagsmys

Idag har vi varit på IKEA och köpt allt förutom julgranspynt, vilket egentligen var tanken, men det vi köpte var ändå behövligt=) Några lampor, väggtyg, väggpynt, m.m. Vi smet också in på MediaMarkt där vi inhandlade filmerna "Brüno", "Flickan som lekte med elden" och "Stekta gröna tomater".

Sen drog Thomas iväg på Julbord med jobbet och jag iväg på fika med tjejerna hos Ena!

En lagom aktiv lördag=)

Nu är det sovdags, och dagen imorgon börjar med julkalendern 8.45!

Sov så gott!

Slapparnas dag

Hoppas det är tillåtet att slappa ibland, för idag har vi gjort det extremt mycket:P

* En lång sovmorgon
* En god frukost framför tvn
* Spelande och sjungande
* Mat som bara var att värma
* Promenad till vårdcentralen där Thomas vaccinerade sig=)
* Lite repetitioner till kvällens körövning
   ... och snart ska vi åka för att ha kören

Mysig fredagkväll önskar jag Dig!


Nu är det gjort!

Äntligen har vi haft vår informationskväll! Och det gick jättebra=) Vi (jag och 3 andra från klassen) var på en förskola och informerade föräldrar om "mat för barn" och det kändes som att dom uppskattade det! Dom antecknade iaf det vi sa=) Och så bjöd vi på riktigt goda morotsmuffins^^

Nu är det sängen som väntar, vilket ska bli skönt och så en sovmorgon på det imorgon (om jag inte smyger upp 7.10 för att se adventskalendern=)

Sov så gott!

Brrr...

-6,3 grader ute... khahahallllt!!!

Så idag blir det på med dom varmaste och gosigaste vantarna och så en mysig mössa på toppen och så självklart en go sjal också=)


Mysig december önskar jag Dig!

Dagens

* Mys framför adventskalendern
* Frukost med älsklingen
* Julpyntning av bloggen
* Härligt isande decemberpromenad
* Fiskgratängslagning
* Skola
* Träning
...


RSS 2.0