Min älskade älskling

Min duktiga, helt fantastiska babe sprang Göteborgsvarvet 2,1 mil för första gången i går på tiden 1.55.09! och jag är så otroligt stolt=) (hans träning inför varvet sedan i höstas är två x 1 mil de senaste två veckorna)


Gott

~ Fredagsmys ~
exotiska frukter, jordgubbar, vaniljfil, cocos och honung


~ Söndagsmiddag ~
Halloumisallad med stekt halloumiost, aubergin och champinjoner tillsammans med coktailtomater, blandsallad, cachewnötter och créme fraiche! Mumma=)


Magen ♥

Magen växer för fullt... Känns som det går snabbare och snabbare=)

Jag känner verkligen av magen nu... har svårt att böja mig ner och att ställa mig upp. Rätt otymplig med andra ord. Och jag känner att det blivit tyngre för har oftare ont i ryggen,  svullna händer och fötter och så har jag svårare att sova på nätterna - men inget jag besväras allt för mycket av nu iaf.

Och sparkarna!! - det sparkas hela tiden! Jag vaknar på nätterna av att lilla livet sparkar på mig=) Nu syns det också tydligt när bäbisen sparkar, hela magen buffar till och det ser lite småkul ut=) Thomas får också en hel del sparkar!

Lilla hjärtat - I fredagskväll lyssnade Thomas efter lilla bebishjärtat och hörde det... först hade han samma tempo som mitt hjärta, men sen gick det snabbare och det var inte min puls som gick upp=) Helt fantastiskt! Vi lyssnade på hjärtat när vi var på MVC sist så då fick jag höra, men är glad att det finns något som Thomas kan höra varje dag men inte jag... jag får ju sparkar hela tiden som inte Thomas kan känna på samma sätt, så är glad att det finns något som Thomas kan berätta för mig som inte jag kan ta reda på själv!

Skrivet i v 25+0psst... ser ni min nya frisyr?!
Har klippt sommarkort och det är såå skönt=)


Ser väldigt kort ut i nacken från sidan, men är lika långt om inte lite längre i nacken och så uppklippt!


Nu äntligen...

Har inte bloggat på flera veckor=/

Orsaken är praktik mån - fre 08.00-16.00 i Göteborg och helgerna storfix i lägenheten så har helt enkelt inte haft tid. Men nu är jag trött att på fixa i lägenheten, trots att det är mycket kvar att göra...

Update:

Praktiserar för fullt, sista veckan börjar imorgon sen är det examensdax!! Veckan som var blev det halvvecka för min del då jag blev dålig i onsdags efter lunch. Hem och vila för min del. På torsdagen sov jag till 13.30??!! Vet inte riktigt vad det var jag drabbades av... magsjuka, något jag ätit eller helt enkelt slutkörd. Behövde iaf vilan för att bli väck illamåendet och tröttheten! Nu är jag fit for fight igen!

Vecka 22+0

Har glömt berätta att Thomas kände första sparken förra söndagen (17/4) och då var vi i vecka 20+0. Men efter det har det inte blivit så mycket mer... Jag har själv inte lyckats känna någon spark då lilla livet slutar sparka när jag lägger handen på magen. Och Thomas hand lugnar också så han har inte heller lyckats känna någon mer gång. Annars är det i full gång med sparkar så fort jag sätter mig och tar det lugnt. Är lite roligt, för ibland så sparkas det förfullt i magen, och så lägger vi handen på så slutar det, och sen när vi tar bort handen igen sätter lilla livet igång igen=)

Idag går vi in i vecka 23!! Och jag läste på min gravidapp att om barnet skulle födas nu finns det en chans att det överlever! Är så fantastiskt och häftigt!

Lilla livet är ca 2 dm från huvud till stjärt och så tillkommer benen och det står att lårbenet är ca 4 cm. Har svårt att tänka mig att jag har en ca 2,5 dm liten människa i magen=) Lilla livet väger ca 500 gram, ett halvt mjölkpaket!

Tiden går så snabbt och magen växer massor. Känns som man märker skillnad bara på några dagar.


Vecka 22+0


FlyttFlyttFlytt

Status: Sitter just nu på golvet i sovrummet på en halvt uppblåst madrass=)

Har inte haft någon tid över alls till att skriva...

Veckan har bara blåst förbi, med praktik 8.00-16.00. Har varit på Barn- och ungdomsmedicin tisdag, onsdag och MHV torsdag, fredag och jag trivs såå bra! Torsdag, fredag fick jag träffa en hel del gravida, men har inte haft någon egen patient än... det blir veckan som kommer.

I onsdags låg stackars älsklingen i magsjuka hela natten och dagen. Jag har varit livrädd att bli smittad men har klarat mig peppar, peppar. Både Thomas mamma, bror och brors flickvän har legat sjuka så är ju ett under att jag klarat mig (fortfarande peppar, peppar=)

Och nu då... all ledig tid torsdag-söndag har gått åt till att packa och fixa det sista i lägenheten, men det tar ju aldrig slut=/ Ikväll flyttar vi ut helt! Jag flyttar in hos Thomas syster Maria med familj och blir kvar där maj ut. Känns såå skönt att vara på ett ställe och inte flytta runt bland kompisar under praktiken. Detta har lugnat min stressade själ väldigt mycket, TACK Mclachlan! =)

Det som är kvar att göra nu med lägenheten är att torka ur skåp, dammsuga, torka lister och våttorka. Just nu (jag smet från jobbet) håller jag på med att rengöra ugn, frosta av frys och torka ur kyl. Sen är det lite plock kvar att packa ner. Om jag ska vara ärlig längtar jag massor till Borås, tror verkligen att jag kommer trivas där och det säger Thomas också! Det jag kommer sakna här vid denna lägenheten är närheten till skog och sjö. Och måbrakänslan man får när man tittar ut genom köksfönstret och ser alla träd blomma och massa barn springa runt barfota och leka vid lekplatsen... i Borås ser vi polisens innegård och och det är gator på båda sidor och vi har ingen innegård... Men tänkte att jag kanske kommer komma ut mer då (försöker tänka positivt på den fronten=) Tror detta kommer bli jättebra!


RSS 2.0