Leeeedigt

Tentan i fredags gick bra!! Känns verkligen som att jag klarade den=)

Eftersom det tog 40 minuter istället för 3,5 timmar (som vi fick på oss) att skriva tentan (jag var bland de 3 sista) så hann jag ner på stan för att se Hannas utsläpp vid Domkyrkan! Hon var så fin och hon strålade verkligen av lycka=) Efter utsläppet åkte jag med Elisabeth hem innan Thomas hämtade upp mig efter jobbet för att åka ner till Varberg där vi skulle gratta Hanna ännu mer! Blev sallad, gott bröd, tårta, studentsång, Hannasång, prat och prat och trevligt var det!! 

I lördags så jobbade jag 10-17 och på kvällen grillade vi i vår fina trädgård!!

 

Igår, Söndag, var vi i kyrkan på förmiddagen. Efter det stannade vi till på Mio och hälsade på Fredrik som precis öppnat marbodalavdelning i mios butiker. Där blev vi också bjudna på mat av årets kock! När vi kom hem blev det sallad i trädgården och efter det tog vi en härlig joggingtur!

Sommarlov är härligt=)


Snart sommarlov

Om två timmar gör jag min sista tenta innan sommaren... håll tummarna för mig=)

Ett tärningskast

Har haft två plågsamma magmornar i rad nu och har inte den blekaste aning om varför... men det är ju snart sommarlov så jag orkar inte bry mig=) Idag har vi haft diabetes hela klassen! Vi har fått känna på lite hur krångligt?! det kan vara att ha typ 1 diabetes. Vi har fått räkna kolhydrater och fått uppskatta hur hög insulindos som man bör ta till måltiden. Vi har även vid 4 olika tillfällen under dagen slagit tärning om vad för blodsocker vi haft just då:P Jag fick svåra känningar efter lunch som gjorde att jag skulle smälla i mig 5 glukostabletter för att få upp mitt blodsocker, men blev ett stort glas saft istället:P Som tur är har jag haft normalt blodsocker em/kväll!

Nu ska vi sova för ska upp och ha min sista skoldag imorgon förmiddag, sen är det bara tentan kvar på fredag eftermiddag och sen är det leeedigt som gäller!!

Sov så gott!


RSS 2.0