Above all

Above all powers, above all kings
Above all nature and all created things
Above all wisdom and all the ways of man
You were here before the world began

Above all kingdoms, above all thrones
Above all wonders the world has ever known
Above all wealth and treasures of the earth
There's no way to measure what you're worth

Crucified
Laid behind the stone
You lived to die
Rejected and alone
Like a rose
Trampled on the ground
You took the fall
And thought of me
Above all

Like a rose
Trampled on the ground
You took the fall
And thought of me
Above all

Groggy och igentäppt=/

Sång och musikunderhållningen på lördagen gick faktiskt bra, rösten höll och det blev riktigt uppskattat=) Söndagen var värre. Mamma och Pappa skulle ha följt med till Norrköping, men var inte så lämpligt när de va sjuka. Så fick ta och åka upp alldeles själv=( Men fick träffa älsklingen i alla fall. Farmor mötte upp oss och vi åkte till hennes loppis där vi hittade lite fynd, bland annat ett polskt fruktfat från en polska som var 98 år och gjorde sig av med saker hon inte ville ha. Men glad blev jag i alla fall=)
Efter cocacolagryta hos farmor åkte vi till st johanneskyrkan för att repa 15.30 till konserten kl 19. Eftersom det inte blev något rep veckan innan så blev det desto mer nu vilket jag hade kunnat klara mig utan. Rösten var inte den bästa och den blev inte bättre av tre timmars rep innan framträdandet. men men, rösten höll sig genom alla låtar som tur var. Det var vid dom sista låtarna som jag kände att jag fick anstränga mig extra mycket för att inte rösten skulle ge sig.
Men jag lyckades!! Jag klarade av helgens sångframträdanden utan att det märktes att jag var sjuk!! *stolt* ;)
Men jag skulle inte sagt att jag fick bli hur sjuk som helst efter sen=/ ...
Det onda i halsen, huvudvärken, den onda magen och förkylningen blev betydligt värre på kvällen. Tror det va en stänk av pappas influensa. Jobbade tisdagen och torsdagen fast jag nog egentligen skulle ha legat kvar under täcket och kurerat mig. Men går inte att vara sjuk när man är timvikarie, måste juh ha pengar... så i helgen blev det inget ledigt. Var inga långa pass som tur var. Men det räckte för att jag skulle bli tvungen att sjukanmäla mig idag.
Blev att åka till vårdcentralen istället=/
Hälsa på farbror doktorn och en hel drös med prover tog dom på mig.
Undrar vad det kan vara?! Tänker alltid det värsta. Cancer i magen? eller kanske en massa maskar som kryper runt och lägger ägg? ne fy! usch! =/ så illa är det nog inte, men blir lite skraj när det inte blir bättre. Får se vad provsvaren säger som förhoppningsvis kommer i slutet av veckan. Är kanske det vanliga... Stress och för mycket jobb?! Eller så är det kanske bara inbillning?!! Får hoppas på det=)
 
Jobbar 7-16 imorgon och på onsdag. På torsdag går jag till 14 sen åker jag in till stan och hämtar älsklingen min som ska stanna över påsk!! Blir nog det enda positiva jag skriver idag!! Älsklingen gör mig glad!! - tack för att Du finns!!

Puss och Kraaam
 


70talstyger och sjukhusresor

I tisdag efter jobbet åkte jag till farmor i Norrköping. Egentligen åkte jag dit för att repa till konserten på söndag men blev visst inställt. men då fick jag desto mer tid hos farmor=) Vi hade jättekul!! Kollade igenom alla hennes saker hon skulle ha till loppisen och hittade massor av saker till mig! Bland annat 70talstyger och mönster, en traditionell väckarklocka med en ringsignal som man veerkligen inte kan sova förbi och som måste dras upp varje morgon -super charmig=) och en hel del andra braoha prylar!!
På onsdagen var jag för en gång skull ledig från jobbet så vi hann med att titta in på erikshjälpen där farmor hjälper till ibland. Vi gick också till H&M där jag köpte en en söt senapsgul trekvartsärmad kofta med tre stora knappar upptill och en tunn trekvartsärmad mönstrad lång tröja i gult/grått/mörkgrått!
Framåt kvällen åkte jag hemåt med pixie, min?! lilla vinröda saab 900;)

Kollade på skräckingivande, kväljningsframkallande tvprogrammet "rent hus" på kvällen och får ännu mer dåligt samvete över att man städar för lite=/
Pappa har varit dålig hela veckan med förkylning och feber mm. och fick under programmet svårt att andas. Så mamma skjutsade in honom vid 9tiden på kvällen till akuten. Han fick med sig tabletter hem som tog ner svullnaden som troligen va orsaken så dom kom hem igen framåt ett på natten.

Efter en natt med inte allt för mycket sömn va det att gå upp tidigt på torsdagen och jobba 7-16. Och min inskrivna lediga fredag i kalendern byttes till jobb 7-16 där med. Så ingen vila för mig inte. Men när jag kom hem sa det stopp... Ont i halsen och förkylningen var på gång. och det satt tyvärr kvar till idag. Så inget jobbande för mig idag inte. Vårt hus har under ett dygn förvandlats till ett sjukhus. Sjukanmäld med en sjuk pappa och med en mamma som fick magsjuka under natten. Kan det bli värre=/ Kan inte vara sjuk, inte nu i alla fall. Ska hålla i underhållningen själv på ett årsmöte ikväll, 8 låtar på piano och sång, och imorgon ska jag till norrköping och ha Peter Lemarckonsert i st johanneskyrkan med erik and the gang och min älskling som jag inte träffat på två veckor kommer till norrköping imorgonbitti för att lyssna på konserten, så fååår inte bli sjuk=/ Knaprar i mig vitpepparkorn, vitlökskapslar och dricker vitaminer och slevar i mig honung förfullt så ska försöka klara mig till efter konserten iaf!! För sen bryr jag mig inte om om jag blir sjuk=) 

Hejhopp från sjuklingen herself;)

Tiden då allt står stilla.

tiden då jag är med dig.
En verklighetsflykt men ändå verkligheten själv.
så ofattbart underbart fantastiskt härligt.
Du gör mig lycklig. du gör mig glad.
du gör mig hel bara genom att ge mig din blick.
dina varma välkomnande vackra glittrande tindrande ögon.
så oemotståndliga.
du ser mig på ett sätt ingen annan ser mig.
du ser inte förbi. du ser Mig.
du har fått mig inse att livet trots allt har en mening.
du får mig att glittra. stråla av lycka.
Du är allt jag någonsin kunnat drömma om. och mer därtill.
Du är den finaste <3

RSS 2.0