Helgens!

Fredagen:
Efter skolan gick vi igenom det sista till kvällens övning. Stämmor, rörelser, dirigering mm... mm...
Kören som förövrigt heter "One Way Gospel" fick börja lite tidigare för vi skulle iväg sen. Det gick såå bra med övningen. Dom va så duktiga!! Satte låtarna perfekt och va med hela tiden!! Så vi var riktigt nöjda=) Fick nog en kick inför spelningen som var i söndags=)
Efter kören åkte vi med kören och med ungdomsgänget som brukar vara med på "after eight" till Borås för att köra curling!!
Det är riktigt kul! Testade på det nere i skåne, men det va ett bra tag sen nu. Eftersom vi var så många i fredags så blev det inte så mycket spel, men det va kul iaf=) Hänga med alla goingar=) På hemvägen blev det visst Max och Mc'donalds, tog en riktigt god kycklingburgare på max=)
Sen åkte vi hem till ungdomspastorn och pratade och umgicks, och blev kvar där till 3 nångång... illa illa=/ men det va kul kul=)

Lördagen:
Hade tänkt att sova riktigt länge, men jag fick en knäpp och gick upp vid halv 9 och bakade bröd, sån är jag=P
Lät Thomas sova några timmar till sen åt vi en riktigt smarrig lördagsfrukost med massa gott!!
Sen åkte vi iväg till Thomas bror och fru. Va kul att komma dit, för jag hade aldrig varit där innan. Dom bor såå fint, i ett jättemysigt kollektiv=) Thomas syster och hennes dotter kom också på besök. Det va kul att få träffa dom för dom har varit iväg i thailand i några veckor så va ett tag sen man sågs. Lilltösen har växt såå mycket och gick omkring och pratade på sitt egna lilla språk=)
Det bjöds på pasta med en god vegetarisk sås till och ett jättegott morotsbröd som jag ska försöka få receptet på=)
När vi kom hem hann vi med en promenad in till nordstan och tillbaka... behövdes efter all god mat=)

Söndagen: 
Hade tänkt gå till kyrkan, men blev tyvärr ändrade planer. Först och främst så försov vi oss, och så kände vi att vi va tvungna att förbereda oss inför spelningen på kvällen. Vet, dåliga ursäkter... =/
Blev en härlig "söndagsmiddag": Blodpuddning, lingonsylt och sallad=P men lika gott som alltid=)
Sen åkte vi iväg till Sankt Pauli som ligger vid redbergsplatsen.
Vi blev väldigt överraskade och glada över att kören sedan kom i tid till uppsjungningen!
Spelningen började kl 18. Vi sjöng två sånger själva och två tillsammans med deras kör "Voices".
Det va såå kul!! Första riktiga uppspelningen med kören. För att vara första gången kunde det inte ha gått bättre!
Dom som var där kunde inte förstå att det var första uppspelet för dom tyckte det lät så bra=)
Åh, vi fick så mycket beröm=) Det gav Thomas och mig en ordentlig kick!! Och kändes som att kören också fick det för dom var så nöjda!! Ska berätta alla komplimanger på nästa övning så dom får en extra kick. Nästa uppspel är nästa söndag (22/3) i Bifrostkyrkan och kommer förhoppningsvis gå lika bra som på denna spelning=)

Psst... Kommer lägga upp ett spelschema i ett separat inlägg så ni vet var vi ska hålla hus, om ni vill komma och lyssna=)

Gårdagen:
...blev en städa|tvätta|pluggadag. Att städa lägenheten tar en hel förmiddag och så tvätta på det = fullt upp hela dan! Hann med att laga till en smarrig potatis- och purjolöksoppa till middag=) Receptet får du om du klickar på länken!

Idag:
...har det varit skola 9-12. Sen till Saluhallen och äta soppa med Ena. Och efter det tillbaka till skolan och plugga.
Nu ikväll har jag varit inne på Sats och kört lite konditionsträning i en timme. Thomas har varit iväg och spelat fotboll. Han lyckades tydligen stuka foten ordentligt så den är alldeles svullen och blå, så ska nog gå och ta hand om honom nu, och tycka synd om honom vilket jag också gör.


PussKrams/m.


Kommentarer
Postat av: Prinsen av januari

helgen var mycket mysig och trevlig.

2009-03-11 @ 16:46:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0