flytt|sommarturé|släktfest|tenta

Va ett tag sen jag skrev här, men har inte haft tillgång till internet förrän nu=/ Sitter i bifrostkyrkan och skriver lite snabbt=) Kören kommer snart och jag ska hjälpa till i köket med maten.

I torsdagskväll flyttade vi i stort sett allt från den gamla lägenheten till den nya. Bara blommor och tavlor kvar som vi tog i fredagskväll. Hela fredagen gick åt till att städa ur den gamla lägenheten. Blev inte klara förrän vid 23.00 då vi va tvugna att frosta av frysen som tog en evighet men nu är det gjort iaf=) 
Vi kommer få det såå fint i den nya lägenheten=) Trädgården är helt underbar (ska bara klippa gräset och fixa i landen först=) Egentligen skulle vi upp till Thomas och deras sommarstuga i Dalsland i går för att ha en arbetsdag med hela familjen, för att göra sommarfint, men eftersom vi haft så mkt så orkade vi inte det utan stannade hemma och tog det lugnt istället. Fick iordning på det mesta i lägenheten också. Från början var det ca 45 banankartonger, nu är det bara 7 st kvar=)

Igårkväll tog Thomas och jag en promenad till sjön Härlanda Tjärn och det var så så mysigt. Vi satte oss på en brygga, helt knäpptyst var det bara fåglarna som kvittrade och så kollade vi på en liten andfamilj som simmade runt bland vassen. På hemvägen såg vi först en rådjurshona och sen en rådjursbock med gigantiska horn, i göteborg liksom=) Känns skönt att ha så nära till naturen som vi har nu, känns nästan som att bo på landet=) Ett bra ställe att koppla av på och hämta nya krafter!

Denna veckan kommer jag inte heller ha så mkt tid till att blogga då vi ska på turné hela veckan och avsluta veckan med släktträff på min mammas sida i den nyrenoverade sommarstugan i småland mellan oskarshamn och kalmar=) Så fullt upp!! Visst, vi ska väl inte göra så mkt, mer än att finnas till hands och hjälpa till om nått krånglar, hade varit kul att få vara med och sjunga, men får bli någon annan gång kanske=) Detta lär också bli kul!! Våndas lite inför tentan den 5augusti bara, för vill ju känna av sommarlovet också ju!! Ska ta med mig några kompendier på turnén för kan ju läsa i bussen för lär bli lite dötid där.

Aja, nu måste jag gå och hjälpa Thomas att få ordning på gradängerna!
Vill ni höra kören så kom till bifrostkyrkan kl 19.00 ikväll, kostar inget och det kommer bli helgrymt=)
Här kommer turnéschemat:
14 juni kl.19.00 Bifrostkyrkan Mölndal
15 juni kl. 19.00 Alingsås Missionskyrka
16 juni kl. 19 & 22.00 Torpkonferensen
17 juni kl. 19.00 Nyhemsveckan
18 juni kl. 19.00 Hössna, Ulricehamn
19 juni kl. 19.00 & 21.00 Donsö

Kom om du har möjlighet för det lär bli riktigt tufft!!

Om du klickar här så kan du få höra lite mer om hela grejen!


PussKrams/m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0