Extreme trädgårdsmakeover;)

I fredagskväll kom mamma pappa och farmor på besök!! Dom kom rätt sent så blev bara en kvällsmacka och sedan sängen rätt snart, efter lite prat=)

På lördagen åt vi frukost vid 9.00 sen satte vi igång och jobbade!! Dom hade med sig en hel del grejer hemifrån. Mest var det saker till trädgården för nu skulle det bli fint där, då krävs det proffshjälp=)

Här kommer bilder från trädgårdsarbetet:


Mina underbara föräldrar som hjälpt oss hela helgen=) Pappa håller på med att skruva ihop en hemmagjord trappa och mamma klipper häcken. Kanske inte den mest uppställda bild när både pappa och mamma är mitt uppe i att säga något, men det blir mer levande då=P (Gav pappa en tröja så det inte blev så naket=P


Här står vi vid vår nya fina trappa, som pappa gjort!! (Den som fanns innan var fallfärdig, med sönderruttnade trappsteg och ringranglig till tusen) Pappa fixade också ihop en trappa att ha på insidan, riktigt snyggt gjort!!
Psst.... vi har ingen ordentlig dörr då dom gjorde uteplatserna efter att huset byggdes, men som tur är är fönstret rätt stort så det funkar alldeles utmärkt!


Vi grävde upp ett land vid staketet där vi planterade smultron, citronmeliss och gräslök. Redan innan fanns det gula och röda hallon i hörnet så detta blir gottehörnan=)

  
Vi åkte till Blomsterlandet och Biltema och köpte lite blommor och krukor.
Dekoration á la madde=)


Och så här fint blev det på ena sidan om trappan. En fin lila blomma i hörnet och så krukorna brevid, sen ska vi så gräs runt om så det blir grönt och fint!


Och på andra sidan blev det såhär fint!! Mamma hade med sig massa fina blommor som hon planterade på plats, då jag har rätt dålig koll var jag mest en hjälpande hand, men nu har jag ju lärt mig förhoppningsvis=)

Till middag blev det min egenpåhittade thaigryta som blev jättegod=)
På kvällen efter allt slit så softade vi mest framför någon konsert med en grym gitarrist på tv. Och till det blev det lite vindruvor, vattenmelon och jordnötter och så en hel del prat såklart!



Idag tog vi det lugnt på morgonen med en promenad ner till Härlanda Tjärn. Som tur var hann vi hem innan regnet kom. Till middag blev det GI-lasagne med zucchini och till efterrrätt kladdkaka med hallon från landet hemma på östkusten och så några blad från citronmelissen i vårt lilla land, mumma blev det=)



Och så att alla får vara med... =)
  

En helt fantastisk underbar och avkopplande helg tillsammans med mamma pappa och farmor. Var första gången för farmor i göteborg så det va lite extra kul att hon följde med.

Nu är det sängen som gäller för imorgon är det jobb 07:15-14:15


PussKrams/m.

Kommentarer
Postat av: Maria Casselö - föredetta Johansson :o)

Vad lyxigt med egen trädgård! Det vill vi med ha... men eftersom vi också är relativt nyinflyttade i vår trea på 7:e våningen så får vi nog vänta ett tag.... det är ju inte direkt roligt att flytta ;)



Hoppas allt är bra med er båda, och hoppas studierna går bra!



Kram //M.

2009-08-10 @ 17:02:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0