nattsudd

kan inte sova. hmm. vad gör man då?

Ligger bara och oroar mig, men vet inte vad jag oroar mig för=/ Vill sova, men går liksom inte...

Ligger också och tänker på ett presentkort som vi troligen råkat få ner bland soporna. Va på rätt mkt pengar, så känns inte alls kul... Har letat igenom hela lägenheten flera gånger, men kan verkligen inte hitta det. Kanske ska ringa en sån där spåtant som kan säga var det ligger=P (eller tror sig veta var det ligger). Eller kanske be en liten bön!
 
Imorgon ska jag gå och rösta i kyrkovalet... Frimodig Kyrka, here I come=) men blir väl som jag inte vill... att några nissar vinner valet, nissar som inte har en aning om vad det är dom ger sig in på. Dom sitter bara på sina piedestaler och styr och ställer, men tänker sällan på vad det är dom ändrar på, dom vill mest bara röra runt i grytan utan att bry sig om konsekvenserna. Nej, jag tycker att dom som vet vad det hela handlar om och som är engagerade i kyrkan och vet hur det ska vara ska få bestämma. Andra vill väl bara det för att ha makten, vilket jag tycker är helt fel.

Ska försöka plugga imorgon också... har gjort lite idag, men hade nog kunnat göra mer. Man hittar på så mkt annat när man vet att man behöver plugga. Idag har jag bland annat (istället för att plugga) skrivit massa söta vykort och skickat iväg, jag har gjort en månadsplanering att ha i köket så Thomas och jag har koll på varandras tider. Skrivit ut lite fina foton har jag också hunnit med. Och tagit en promenad, vilket resulterade i maddevilseiskogen... igen... att jag inte hittar. skulle ju bara ta en genväg hmm... men med lillbrorsan i luren (för va ju lite kusligt) och raska steg så hittade jag tillslut ut ur skogen. Kanske ska tillägga att jag skulle gå till gatan nedanför oss som har en skog och en skola mellan sig. Hur lyckas man gå vilse på en sån liten bit? Jag lyckades iaf. men så tillhör jag ju också wahlströmssläkten=)

Hepp, kanske ska krypa ner igen och försöka mig på att sova...

Sov så gott!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0