Sängar och shoppingkaos

I söndags hade jag och Thomas vår första lediga dag tillsammans på 3 veckor. Och detta inte pga av att han var ledig utan för att vi på lördagskvällen var inne på akuten då älsklingen fått tryck över bröstet, domningar i armar och svårt att andas... Var som tur var ingen hjärtinfakt, älsklingen var bara tvungen att ta det lite lugnt. 

Thomas har verkligen haft fullt upp. Varit i borås i 2 veckor i streck innan öppningen. Åkt vid 7 på morgonen ibland tidigare och kommit hem vid 23 ibland senare. I torsdags förra veckan hade dom öppning, och så klart blev det succé=)

På vår lediga dag blev det en välförtjänt sovmorgon för älsklingen, god söndagsfrukost, badminton, promenad, hemmagjord pizza på kvällen med tända ljus i hela lägenheten!

Efter att älsklingen slutat jobbet i måndags åkte vi ner till Thomas föräldrar i Varberg för att åka tiiidigt till Ullared på tisdagen. När vi kom ner till Varberg får vi höra av Hanna, min kära svägerska, att det är höstlovsvecka och att kön i måndags var 400m. Detta hade vi inte direkt i tanken då vi planerade vår lilla shoppingtripp=/

Vi åker så vi var där vid 7.45 och till vår förvåning var det ingen kö!! Av egen erfarenhet så gick vi först och provade kläder. Vid ca kl11 så var det smockat, och då menar jag verkligen smockat och då framför allt vid damkläderna. Det gick verkligen inte att komma fram, inte ens utan kundvagn... så vid 12 kände vi oss klara=) Vi köpte främst presenter och julklappar men även lite saker till oss själva=)

Igår fredag så följde jag med Thomas och Mattias till SOVA i Borås för att se hur fint dom har det, och det var såå fint=) Efter en titt i butiken gick jag till knalleland och handlade lite. Lunchade Thai med Älsklingen och sedan en till tripp till stan och handla det jag glömt. Kollade på reprisen av Expedition Robinson i personalrummet innan vi åkte hem. En heldag i Borås helt enkelt=)

Blev tipsad om ett spel som heter Matspelet som dom hade på Lagerhaus i Borås, riktigt kul=) Men älsklingen vann för han tänker mycket mer logiskt än mig=P Fyndade även ett par skinnstövlar på myrornas för 85 kr och uppföljaren till "den hemlige kocken" på bokia för 25!

Nu idag är det klädtvätt och fönstertvätt som står på schemat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0