Sol Vind och Vatten

Imonkväll, Söndag, är det konsert!!!

Jag tillsammans med Erik Gruvebäck och musiker sjunger och spelar Ted Gärdestads härliga sånger=)

Konserten är ute på Rågö i Västerviks skärgård... Konserten börjar kl 18.30 och är nog slut vid 20.00. Om du vill komma och lyssna så bokar du biljetter på loftahammars turistbyrå!

Nu blir det filmkväll med mamma och pappa=)

Kärlek


Har ni sett en sötare kattunge?
Tiger, född 29 juni, som troligtvis blir vår i september!


Tiger med mamma Mimmi!


Tigers mamma är svart och långhårig. Tigers pappa är grårandig/prickig.
Lilla söta Tiger har halvlång päls, ränder på ryggen och prickar på magen och blå söta ögon!

Det mysiga är att dom är våra grannar så vi kan gosa nästan när vi vill!


regn

Igår var vi inne i stan på en sportbar med Thomas jobbarkompisar och såg fotbollsmatchen... jag är inte så värst fotbollsintresserad men stämningen på baren var sjukt medryckande och självklart blev jag glad att spanien vann!

Kom i säng rätt sent igår så var segt att komma upp imorse och har varit rätt trött hela dagen och man blir ju inte piggare av att det är mörkt och regnigt ute... fick skjuts av Thomas imorse så fick sova lite längre än vanligt. Har jobbat fyra empass hittills 09.30-17.30 vilket man blir väldigt trött av då eftermiddagarna går väldigt långsamt... imon blir det istället ett tidigt och kort pass 07.30-13.00 sen är det helg och då ska Thomas och jag till stugan i dalsland! Håverudsviadukten, Bloms, loppisar, bäversafari, fiske, bad, sol och mys! Blir en liten romantisk minisemester som vi båda har längtat efter för har inte varit så mycket lediga tillsammans och verkligen inte under en hel helg då Thomas jobbar tre av fyra helger=/ så detta ska bli härligt=)

Nu kommer snart Thomas hem och då ska vi gå och hämta ut ett paket på posten till mig=D


Tradera is good stuff

Har fastnat i traderaträsket... men jag är glad för det... för annars hade jag inte fått min finfina kanna, ett rivjärn, ett burkset allt ifrån tupperware (tupperwarefreak) och ett fint vykort:P Kannan har jag redan fått hem, resten är ivägskickat och påväg till mig!! =)

Jag är galen, jag vet... men jag gillar tupperware. Går nog i släkten. Farmor var tupperwaredemonstratör och så har jag blivit uppvuxen med tupperwarepartyn... jag började samla min första grej när jag var i 10års åldern... en burk för 70kr. Vem köper en BURK för 70kr för framtida bruk när man är 10??! Jo, jag! Det är ju livslång garanti;P

Iaf... det kommer in fler snygga grejer på tradera nu... ska snart lägga ett bud till (och ja, jag har användning för grejerna)... så kuuuul=D


Första dagen...

...har varit perfekt!

Trivs verkligen kanon på jobbet! Goa arbetskamrater och superhärlig vårdtagare, man blir så glad i hjärtat liksom=)

Skulle ha träffat några vänner ikväll men blev dålig i slutet av jobbpasset så har vilat nu ikväll, hoppas på att vara piggare imon, då ska vi ut och fara med färdtjänst, det kan bli intressant=)

Nu ska jag sova!


Lycklig och glad

får den 2 oktober en gift bror och en svägerska... kan nog inte bli bättre=)


Kärlek till er ♥


Tabbar

Gårdagens tabbe: När jag skulle raka mig tänkte jag att det kanske blir mer effektivt om man gör cirkelrörelser med rakhyveln. Jag tar i och börjar cirkulera... Resultat: Stora skärsår på benet

Dagens tabbe: När jag skulle dela en fralla med brödkniv (sågliknande) så fortsatte jag liiite för länge efter att jag kommit igenom brödet... Resultat: Stort skärsår på fingret

Egna reflektioner och slutsatser: Jag borde inte få hantera vassa knivar eller rakblad, eller andra vassa föremål som har en skärande effekt!


Falska förhoppningar

I min iver över att inte vara förkyld längre gjorde jag allt det jag inte har kunnat göra när jag varit sjuk... powerwalk, crosstraining, solning... igårkväll var vi hos grabriell hanna och lilla söta lou. Åt goood minestronesoppa med vitlöksbröd och så spelade vi black jack resten av kvällen=) När vi kom hem hade jag ont i halsen. Det kändes som sån där ont i halsen då man när som kan tappa rösten=/ Jag va riktigt arg att jag körde crosstrainern för jag körde inte så värst intensivt för att det var så sjukt varmt, men svettades som en galning ändå... känns som att det var dens fel att jag fick ont=( Men iaf... har vaknat under natten av att jag har haft ont men nu när jag vaknade hade jag knappt ont alls!!! MEN, ska ha en vilodag idag, kolla film, fixa med kort och bara vara för vill inte göra om samma misstag. Imon är första arbetsdagen och känner verkligen INTE för att vara sjuk då!

Nu: Slapp!


Solsting

Äntligen är förkylningen så gott som borta!!!

Har tagit en runda runt sjön, men tjena va varmt det är=/ fick rådet att ta en solhatt och känner nu efterråt att jag nog skulle ha gjort det=)

Har nu precis avnjutigt en skål med jordgubbar och kesella vanilj!! och sen blir det nog att lägga ut filten och ligga och sola lite i trädgården.. får se om jag får lika fint besök av grannkattungarna som igår, skulle vara mysigt=)


Minimjau

Ögongodis!!
























bloggiver

Känner att jag är mer taggad till att blogga nu när jag gjort om lite... det är väl positivt, men har ju inte så mycket att skriva om:P

Igårkväll när Thomas kom hem tog vi en härlig promenad runt sjön och sedan åt vi äggmackor och drack te och så lite mys med tända ljus. Efter två tekvällar i rad har jag kommit fram till att jag inte är skapt till att dricka te på kvällen (visste jag iofs redan innan men ändå)... har sovit oroligt och sprungit på toa minst tre gånger/natt vilket inte känns okej. Jag som ville bli en tedrickande kvinna, men icke. Och nu när jag inte mår på topp har jag ju tyckt att te hjälper, men får komma på något annat knep...

Har förresten fått ett recept på hudkräm av min kusin. Bivaxkräm med kamomill... Hjälper tydligen jättebra mot utslag och torr hud.. Tänkte åka in till stan och köpa lite bivax och testa nu i eftermiddag eller i helgen, så kommer skriva mer om det senare!

Har också den senaste tiden lyckats öka min husletarivertermostat... är ute på hemnet i stort sett varje dag och hittar självklart en hel massa fina hus. Vi kommer inte flytta till hus förrän om tre fyra år, men jag skulle vilja ha ett nu. Få inreda och köpa massa fina saker... Köper iofs mycket saker nu men snart har vi inte plats för mer... kanske en bra förklaring till att flytta till hus tidigare=) Hade nog inte överlevt utan vår fina trädgård som jag fixar i nästan varje dag. Planterade ju vår fina hortensia igår till en större kruka! och la pussel med stenplattor. Hade också besök av två småsmå söta kattungar igårkväll så lite gull med dom blev det ju självklart=) 

Men iaf... allting har sin tid... hus kommer så småningom, måste ju plugga klart först och Thomas älskar verkligen sitt jobb så vi blir som sagt kvar här i några år till. Men tiden går snabbt=)

Nu ska jag kolla upp var jag köper bivax och sen ska jag faktiskt läsa lite??!! Köpte "damernas detektivbyrå" på marknaden i Varberg... får se hur långt jag kommer innan jag tröttnar=)


Bröllopsmiddag

Mysig bröllopsmiddag i sommarstugan...


Dukat för fest... gulligt, rosa, sött, blommigt, bröllopsfint=)


Tillsammans med mormor morfar mamma pappa på de bästa platserna!


Förrätt: Toast med skagenröra


Huvudrätt: Dubbelmarinerad fläskfilé med potatissallad och frukter


Efterrätt: Vaniljpannacotta med mintchoklad


...och så bröllopstårtan!

Vi hade ungefär likadan meny på Thomas och mitt bröllop så blev lite extra speciellt=) 


♥ De lyckliga tu ♥


Oops

Här händer det inte mycket...

Har varit hemma i skogen två veckor innan midsommar och vilat upp mig! Träffat massa kompisar både med och utan barn=) haft mordotterdagar, röjt bland mina prylar, klippt gräs, tvättat bil, solat, firat kungligt bröllop i stugan med fyrarätters, tagit långa härliga promenader, cyklat, repat inför sommarens spelningar, sjungit med mera med mera...

Under midsommar var vi i stugan tillsammans med mammas syster och familj och mormor och morfar. Thomas kom också dit, efter två veckor ifrån varandra!! Resumé... midsommarbuffé, chokladtårta, jordgubbar med grädde och glass, promenader, hästar, vollyboll, fotboll, extra goda hamburgare, loppis, elfer raus, vildsvinsstek, det fantastiska brödet, ännu mer jordgubbar, solning, chicago, prat prat prat... =)

Thomas är ledig tisdagar och onsdagar så denna veckan har vi varit i Varberg hos Thomas föräldrar. Gått mysiga promenader vid varbergs fästning och ätit gott på fästningsterassen, gått på varbergs marknad och spelat minigolf.

Har varit sjuk sen onsdag i förra veckan så tar det mest lungt nu. Hoppas på att bli frisk till helgen så jag kan få sola lite för vågar inte vara ute i solen för mycket när jag mår så här=( Var ute i trädgården lite förut för att plantera lite blommor och fixat till vårt hörn med stenplattor och det blir så fint=)

Nästa vecka börjar jag jobba... och jobbar 4 veckor framåt så kommer nog vara lika duktig på att uppdatera som jag varit sen senaste inlägget, men ska försöka få in några inlägg emellanåt, om det händer något kul att skriva om vs=) 


RSS 2.0