Lördagsmys m.fl

Gick inte att komma ut på bloggen igår så får blogga nu i efterhand...

Vid 19 igårkväll hämtade Linnea och Fredrik upp oss och så åkte vi in till stan där vi hade bokat bord på Gamle Port. Det var en grillbuffé med massor gott. Man fick beställa köttet och så var salladen mm det man fick plocka. Jag beställde kolgrillad kyckling och till det blev det klyftpotatis och bearnaisesås och så sallad. Efter det blev det bio, "Sherlock Holmes" på biopalatset. Trodde inte jag skulle tycka den va så bra, för kändes inte som en "maddefilm" men den va faktiskt bättre än jag trodde=) Spännade och lite småkul! När vi kom hem sen så kröp vi ner i sängen med reprisen av Robinsonfinalen på datorn. Av de två som hade kommit till finalen var det helt klart rätt person som vann!


Whaaaat??!

Ha, vi fick resultaten från fysiologin idag, den som jag kände gick skit så var helt inställd på att skriva sista delen i augusti. tills nu... Jag hade nummer ett men det jag inte kan förstå är att det står G efter?! Och det är även registrerat i mina betygsdokument och där står det också G!! Detta trodde jag aldrig, snacka om överraskning=)

JAG KLARADE DEN!!! Jippiiie=D


måbradag

Har precis gått en 2 timmars långpromenad, såå härligt=)

Nu är snart potatis och purjolökssoppan klar och efter det blir det minispa med varmt bubbelbad, ansiktsmask, hårinpackning och manikyr. sen. kanske. om jag hinner. ska jag plugga lite. Men känner att välmående är betydligt viktigare och kommer långt före alla måsten, och kände att jag behövde en sån dag idag!

Award

Jag har fått en Award från maria!



Reglerna ser ut så här:
A:
Kopiera awarden på er blogg!
B: Länka till personen som gett dig awarden!
C
: Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
D: Välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till!
E: Länka till deras bloggar!
F: Lägg en kommentar i deras blogg att du gett dom denna award!

Lite intressant (ointressant för vissa) fakta om mig=)
1. Jag älskar promenader!
2. Nästa gång vi flyttar hoppas jag att det blir till ett stort hus (gärna en gammal prästgård eller liknande)
3. Jag är nog mer en morgonmänniska än en kvällsmänniska
4. Jag är inte snål, jag gillar bara att spara=)
5. Jag älskar att skriva små brev eller skicka små hälsningar till personer när dom minst anar det
6. Jag är alldeles för envis och vill ofta ha min vilja igenom (en dålig egenskap jag försöker ändra på) 
7. Kramar är det bästa jag vet!

7 personer jag vill ge denna award till:
Emelie
Josefin
Ida
Martina
Victoria
Maria
Nathalie


Kärlek


Kyssar och Kramar -
Trygghet Värme Närhet Fjärilar Ett Inre tröst Beröring Lugn Omfamning Stillhet
Det bästa som finns*


Sjukdomslära

Dagens instuderingsämnen: Diabetes mellitus, sköldkörtelsjukdomar, bisköldkörtlarnas sjukdomar, binjurarnas sjukdomar, obesitas och osteoporos...  Är väl sådär upplyftande men ändå rätt intressant=) Man lär sig en hel del, plus att man blir mer och mer hypokondrisk. Har snart alla sjukdomar och symptom som finns känns det som=/ aja, det går väl över=P

Har kollat upp en hel del massageställen i göteborg, för känner att det skulle vara riktigt skönt med en riktig klassisk massage=) Vet inte riktigt vilket ställe man ska välja. Hittade göteborgs massageskola som ger ut massage av de som utbildar sig vilket gör att priset inte är så högt, men vet inte riktigt... Vill ju ha ett proffs liksom=) Får se hur det blir, ska kolla upp det lite mer imorgon.

Nu kom precis älsklingen hem så då kan man inte sitta här heller=)

Helgen

Igår var vi i Varberg på lite släktkalas på Thomas sida och det var riktigt kul! God mat, alias, paketspelet (där vi lyckades vinna en svart gästhandduk och ett grytunderlägg=) och trevligt sällskap så klart, Sötisarna Ally och lilla Lou tog all uppmärksamhet=) vi lyckades även få med oss hem ett älghorn som Thomas hittat i skogen när han var liten... vart ska vi ha det? hmm... en fin väggdekoration i källaren kanske?! hmm... får kanske bli en älghornsdiskussion senare. Fast den är rätt häftig iofs... får se hur det blir=P

Idag blev det ingen som helst sovmorgon, vilket vi egentligen hade behövt. Upp med väckarklockan kl 7.00 och iväg till kyrkan där vi skulle repa med kören 9.00 innan vi skulle sjunga upp två timmar senare. Det gick jättebra!
Känns riktigt tråkigt att inte få leda kören i vår=( Eftersom Thomas har fått nytt jobb på 100% så räcker inte tiden till, men som tur är så tar några andra över så kören försvinner inte helt=) Vi kommer iaf stå kvar på listan att få leda sången var fjärde söndag, så helt sånglösa blir vi inte. Och så hoppas vi på att få mer tid över till våra egna konserter som legat långt borta det senaste året. Hoppas på en konsert snart, för är så sjuukt sångsugen så det finns inte. Länge sen nu. senast var nog Afrikakonserten hemma på östkusten... hmm längtar till scenen igen, hoppas det blir snart=)

Efter kyrkan blev det Thai hemma i soffan, och efter det 3 timmars sömn!! Riktigt skönt=) Nu har vi precis sett reprisen av Robinson Karibien och nu blir det nog snart sängen för min del för börjar med föreläsning redan vid 8.15 imorgon=/


Lördag

Vi har redan hunnit tvätta och tagit en härlig promenad runt sjön nu på morgonen. Nu har vi precis ätit en god lördagsfrukost och vid tre ska vi vara nere i Varberg på lite släktkalas=) Ska försöka läsa lite sjukdomslära innan också så man inte kommer för mycket efter... har tenta redan om tre veckor så gäller att ligga i...

Nu blir det iaf en varm skön dusch!


Me like

Hade inte allt för höga förhoppningar om filmen igår, var mest skraj för att se i 3D (jag som kan tycka det är läskigt även utan glasögonen=/ men jag gillade verkligen filmen... Är rätt mycket för filmer som slutar lyckligt och där allt mest känns överdrivet och där man lever i en helt underbar drömvärld där allt är bra, sånna filmer älskar jag=) Kanske därför jag är såld på disneyfilmer och animerat;P Till helgen kanske det blir "det regnar köttbullar" vilket jag hoppas, den verkar riktigt rolig=)


Bion nästa

Nu blir det Avatar 3D =)


Hon gjorde det!

Hon klarade statistiktentan och det med stiiil=D

2,5 poäng från max, kan knappt tro det själv, men kunde visst mer än jag trodde=)


Blev en härligt bitande vit eftermiddagspromenad runt sjön med älsklingen när jag kom hem och så en riktigt smarrig smoothie med banan och jordgubbar när vi kom in igen.


Imorgon ska vi iväg och prova ut nya (tydligen betydligt skönare) sängar (själv trivs jag med våra ikeasängar), för Thomas har fått så mycket ondare i kroppen pga av sängarna sen han började på SOVA haha=P men vad gör man inte för sin älskling=)

Nu blir det mys framför tvn med mannen och sen lite härlig sjukdomsläsning!


Underbara ledighet

I fredags blev det promenad och matsäck med Karin runt sjön.

Igår blev det en härlig storstädning på dagen och myskväll med taco och Wii med Linnea o Fredrik.
 
Idag kanske en träff med Josefin och så har älsklingen planer för kvällen.


En fullspäckad helg men denna gången utan Plugg! såå otroligt skönt=) och tentan jag skrev i torsdags kändes riktigt bra, så hoppas verkligen att jag klarade den, känns så iaf!

Nu får vi se vad som händer... kanske äntligen tar mig tid till att lägga ut lite bilder från julhelgen som aldrig blir av.

Oj oj...

länge sen sist och mycket har hänt...

* Jul på Henån hos Thomas familj
* Mellandagarna hemma i Småland
* Stressalfapet
* Promenader i vinterlandskap
* Stan med de bästa
* Förkylning och utan röst
* Thomas har fått nytt jobb 100% på SOVA
* Jag har hunnit med två tentor varav en idag som gick förvånansvärt bra=)
* Vi har köpt BIL!! En citroën xsara silverfärgad, såå fin!

bilder hinner jag inte lägga ut ikväll men dom kommer, här är iaf försmaken=)

Nu ska jag sova!

RSS 2.0