Gospelhelgen är över...

...men kommer lämna spår för livet! En roligare och mer givande gospelhelg får man leta efter=) Blev lite inhoppare som extradirigent också, vilket var rätt kul!! Länge sen jag fick stå framför en så stor gospelkör!


Kören!


Kompet under ledning av Älsklingen*


Lamont Lenox!!!



Nu har veckan redan börjat, men med en mjukstart med ledigt både idag och imorgon... och så är vi lediga på torsdag och på fredag också... ^^ Låter det slappt??!! Kanske lite... men kan inte säga att jag är helt ledig. Har ändå varit i skolan idag från 10.00-14.00 för har suttit med gruppen och förberett redovisningen vi ska ha på onsdag om kroppsammansättningar. I morgon blir det skolan också för då ska vi göra klart ppt.n till redovisningen och så ska vi köra igenom det så vi iaf har testat. Men blir kanske inte så länge då.

Har hunnit med en hel del annat idag också, har bland annat bokat biljetter till Edinburg, storstädat badrummet och så har jag lagat hemmagjorda pannbiffar med potatis och egengjord brunsås och så lingonsylt till. Känner mig duktig=)


Mumma*



På onsdag blir det hem till småland. landet. skogen. lugnet. tystnaden! Ska bli så så skönt. Ska bara koppla av! Vi ska hälsa på lilla söta Irma som vi inte har fått träffa än, och så klart två stolta föräldrar=) En sväng in till stan och hälsa på lillbrorsan i hans nya lägenhet. Ska försöka hinna med några härliga promenader innan man ska tillbaka till storstadslivet igen. Är skönt med ett break emellanåt. Och det blir verkligen ett stopp i vardagen. Känner verkligen av kontrasterna när man åker hem. Största händelsen hemma är väl när grannen kör förbi med en traktor eller när vår söta ekorre springer över grusgården och upp i sitt kastanjeträd. Stressigt? Störande? Verkligen inte. såå fridfullt!! Längtar=)

Nu är det sängen som väntar för är riktigt trött... men kommer nog ligga vaken tills älsklingen kommer hem iaf=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0