Helgens...

I fredags var vi ute i johanneskyrkan i Lindome på ett ungdomsmöte och medverkade med några låtar med kören. Dom var såå bra!! *stolt körledare* =)



På lördagen fick vi en ordentlig sovmorgon för första gången på väldigt länge, såå skönt!! Vädret var toppen och så en härligt god frukost på det, kunde inte bli bättre=)
Skulle träffa tjejerna i slottskogen vid halv 2 så thomas och jag bestämde oss för att ta en promenad dit från oss. En braa bit... men härlig=) Innan vi gick iväg fixade jag iordning en god smoothie på banan/mangopuré, yoghurt, glass, vaniljsocker och med jordgubbar som topping! Blev riktigt gott=)



Vi brukar aldrig gå så mycket inne i stan så var rätt kul, för vi hitta massa nya ställen både affärer och restauranger! och så tog vi en sväng in i Hagakyrkan (har snaart gått igenom alla kyrkor i göteborg:P
När vi kom fram till slottsskogen (vid linnéplatsen) så var klockan 13 så hade en halvtimme på oss att ta oss till vollybollplanen där vi skulle ses. Thomas visste vägen! Upp för berget och förbi aaaalla djuren=) Vår första glass i år hanns med vid hjortarna, en lång stunds tittande på älgarna tillsammans med en hög tyskar (otippat...) och tillslut kom vi fram, sådär en timme senare:P Kan ha berott på att jag skulle fota i stort sett varje djur vi gick förbi (gillar att fota;P Men fram kom vi iaf!!

Egobilder från promenaden... <3


Vi la upp massa filtar och så började vi grilla på våra smidiga engångsgrillar (thomas och jag hade med oss lax o grönsaker i folie), lyckades dock ställa grillarna så att röken blåste rakt på oss, men eftersom stället vi valt va så bra så blev vi kvar (förklarade all inpräntad rök i kläderna när vi kom hem)
Blev kvar till sent på eftermiddagen - massa snack, bollkastning, solning!! Såå mysigt=)



Några av alla djuren jag fotade kommer här...

En av bockarna bruse En söt häst En färgglad påfågel

 En riktigt ful kalkon och så två älgar som ser rätt tröga ut=)


En skylt jag diggade skarpt hehe=)

På kvällen blev det en pizza för thomas och en baguette för mig, och så lite melon och godis framför robinson=)



På söndagen blev det tyvärr ingen sovmorgon. Gick upp kl 07.00 för skulle vara vid bifrost lite innan halv 10 för att möta upp kören. Därifrån åkte vi upp till orust för att ha konsert!!
Det gick sååå bra!! Dom är så sjuukt duktiga=) *stolt körledare idag också* =)
Va första gången vi körde så många låtar. Körde igenom nästan hela vår reportoar. 10 låtar!!
Och vi fick massa beröm efterråt! Sånt peppar en riktigt ordentligt!!
Vi får se om vi hinner med någon mer spelning innan sommaren, får hoppas på det=)

När vi kom hem blev det först en thaibuffé med thomas på en helskum men riktigt kul restaurang. Sen blev det condeco med lalle som va på besök från skåneland=) Såå kul att träffas!!



Idag gick thomas och jag upp vid 8. Vi åt en ordentlig frukost och sen åkte vi iväg till gymmet! Har inte tränat på flera veckor, det kändes... men det var så skönt!! Har saknat träningen riktigt mycket... men nu ska det allt bli fart i bruden;)

Efter träningen blev det träff och planering med tjejerna inför alla skoluppgifter vi fått i den nya kursen. Vi ska ha bakningslaborationer, hålla i en matlagningskurs, ha seminarium, uppsatser, med mera med mera...
Är mycket, men tror det kommer bli kul, för är ett roligt område - Livsmedelsvetenskap=)


Nu ska jag hoppa i säng för imorgon är det skola och framförallt jobbintervju som väntar!! spännande spännande=)

Sov så gott!!


PussKrams/m.

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

va duktiga ni är som går sånna promenader! är så impad!! puss

2009-04-21 @ 09:19:18
Postat av: mamma

spännande med jobbintervju!!!

2009-04-22 @ 00:09:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0